Bilbasen Forum

Abonner på forumtråd

Grund til at opgradere til Saphe Premium

Jonas Kjærgaard Jepsen

Jonas Kjærgaard Jepsen
bruger siden
17-12-2022

22-07-2023 kl. 12:35

Er der nogen, som har observeret nogen forskel i forhold til om man har alm. Saphe eller opgraderer til Saphe Premium? Synes fortsat at Saphe virker som den hidtil har gjort.

Anmeld Hvad betyder det? Besvar indlæg

J R

J R
bruger siden
13-12-2013

22-07-2023 kl. 17:56

Har 5 Saphe(firma og privat) plus en Premium.

Der er så godt som nul i forskel.
Sælgee vil gerne fortælle dig at Premium er den eneste der dækker politiets nye 1200 meter målere.....

Men den virker jo ved der er nogen der har indberettet den og ikke ved som i gamle dage at en laserdetektor sidder i din bil.

Til gengæld er det ret besværligt at få oprettet din premium, eller også er jeg bare blevet gammel/havde dårligt signal eller whatever.
Men synes det var ringe beskrevet.

Premium er billig, almindelig Saphe er dyr. Forskellen er Premium kræver at du betaler abonnement, som nærmest er dækket af forskellen i prisen det første år.

Premium giver dig lidt flere muligheder, såsom bip når du overskrider hastighedsgrænse og at du få mulighed for at anmelde om det er i højre eller venstre side din indmelding gælder.

Bip når du overskrider hastighedsgrænsen er til at få pip af, idet den kører på GPS. Så hvis du kører 80 og GPS dribler op og ned 79-80-81-79-81 så får du et nyt bip hver gang den overskrider!!! Men det kan slåes fra, med besvær!

Premium bruger en del mere strøm, men kan lades med USB micro(tror jeg) hvor Saphe basis skal have skiftet batteri en gang om året.

Dette indlæg blev 22-07-2023 22:41 redigeret af dets forfatter.

Anmeld Hvad betyder det? Besvar indlæg